T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / EFELER - Baltaköy Hacı İbrahim Akdemir Ortaokulu

Baltaköy Hacı İbrahim Akdemir Ortaokulu

Telefon
0 (256) 257 20 95
Belgegeçer
0
WEB
https://baltakoyoo.meb.k12.tr
Adres
Baltaköy Mahallesi, Baltaköy Sokak No7397, Efeler/AYDIN
Vizyon
Vizyon , bir kurumun gelecekte görülmek istenen şeklidir. Bir başka deyişle ‘geleceğin resmidir’. Baltaköy Hacı İbrahim Akdemir Ortaokulu’nun vizyonu ; okul paydaşlarının ( yöneticilerimiz , öğretmenlerimiz ,mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile ; Bulunduğumuz yerleşim biriminde her zaman öncelikle tercih edilen , Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı , milletini seven , geleceğe emin adımlarla yürüyen genç nesiller yetiştirmektir. Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren , gelecekte kendine güvenen , kendi başına ayakta durabilen nesiller yetiştirmektir. Avrupa Birliği normlarında , eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumlarından biri yapmaktır.
Misyon
Bir kurumun varlık sebebi; ‘Niçin varız?’ sorusunun cevabıdır. Bir ortaokul olarak varlığımızı Türk Milli Eğitim ve öğretiminin amaçlarından almaktayız. Baltaköy Hacı İbrahim Akdemir Ortaokulu’nun misyonu; Atatürkçü düşünce sistemini davranış sistemi haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu bağlamda biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili , yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Öğrencilerimize rehberlik ederek onların bilgiye nasıl ulaşacaklarının yolunu göstermektir.
Başarılar
Öğretmen :17
Öğrenci :108
Derslik :8
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :580
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
08:50-15:35
Isınma
Kaloriferli
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Baltaköy Hacı İbrahim Akdemir Ortaokulu Aydın-Dalama Karayolu ürezinde Efeler İlçesi sınırları içinde bulunan Baltaköy Mahallesinde bulunmaktadır. Ulaşımı rahat sağlanmaktadır. Baltaköy Birlik ve Dalama Birlik yolcu minübüsleri her 20 dakikada okulun hemen önünden geçmektedir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Baltaköy Mahalleside 1 adet Ortaokul, 1 adet İlkokul, 1 adet Eczane ve 1 Adet Halk Sağlığı Merkezi bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
AYDIN, EFELER 12 KM.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır